KINJERKIRK

KinjerkirkMet je kinderen naar de kerk gaan.....uit eigen ervaring weten we dat dit niet altijd gemakkelijk is. De H. Mis duurt voor hen vaak te lang, vooral omdat de Bijbelteksten en de bijbehorende preek voor hen niet zo maar te volgen zijn.

Daarom willen we in ons parochiecluster één maal per maand tijdens de H. Mis met de kinderen bij elkaar komen. We zijn hiermee op zaterdagavond 23 mei gestart, om 19.00 uur in de H. Matthiaskerk van Posterholt. Dit omdat aan deze kerk een multifunctionele ruimte zit, waar we met de kinderen aan het begin van de H. Mis naartoe gaan. Tijdens de collecte zullen de kinderen dan weer terug keren in de kerk. We hopen veel kinderen te ontmoeten deze avond. Alle kinderen uit ons parochiecluster zijn van harte welkom om hier aan deel te nemen!!

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met:

◦ Angelique Schoemakers: 0475-402413
◦ Lian Overbeeke: 06-52620245