Tienergroep

Voor tieners is er ná het Vormsel de Tienergroep. Een vrijdagavond per maand. Met name deze generatie willen we als parochie op een bijzondere manier benaderen. We willen stilstaan bij hun leefwereld. We nemen hen serieus en proberen samen met hen op weg te gaan door het christelijk geloof. Aan de hand van een speciaal programma worden er bijeenkomsten georganiseerd door de parochie.

Iedere bijeenkomst begint met een verhaal uit de Bijbel. Daarna volgt iets leuks, geks, spannends, creatiefs of uitdagends. Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met een kort gebedsmoment. Ook houden de tieners een logboek bij en een intentieboek. De tienergroep staat onder leiding van de catechiste en bij haar is ook meer informatie te verkrijgen.