M.O.V. groep: missie, ontwikkelingswerk en verkeer
Het is de wezenlijke taak van de kerk, het is zelfs haar plicht, een missionaire Kerk te zijn in opdracht van haar Stichter, Jezus Christus. Het Evangelie te verkondigen aan alle mensen is haar opdracht. De Kerk door Christus gezonden om de liefde van God aan alle mensen en volkeren te openbaren en mee te delen is zich ervan bewust, dat haar nog een geweldige missiearbeid wacht. Daarom is het van groot belang dat men in een parochie  zich bewust is van die zending en in het voetspoor gaat staan van Jezus Christus, door in woord en daad te getuigen van het Evangelie.

In onze parochie is er een missiewerkgroep die grote acties als Memisa, Miva, Week van de Nederlandse Missionarissen en de vastenactie mee ondersteunt en organiseert.