Zondag 13 oktober 2019: Achtentwintigste zondag door het jaar.
09.30 uur: Hoogmis: voor Loek Stultiëns en tevens voor Simone Stultiëns;  gest.jaardienst voor overleden ouders Storms-van Ophoven;
10.00 uur: H.Mis in Herkenbosch.
10.30 uur: H.Mis in Zorgcentrum Bergh.
11.15 uur: H.Mis in Melick.
17.00 uur: Gezongen Vespers in de Basiliek.
Maandag 14 oktober: Gedachtenis van de H.Callistus I, paus en martelaar.
08.00 uur: H.Mis: om een eerlijke verdeling van al wat onze aarde voortbrengt;
19.00 uur: H.Mis in Posterholt.
Dinsdag 15 oktober: Gedachtenis van de H.Teresia van Jezus, maagd en kerklerares.
08.00 uur: H.Mis: om de eerste levensbehoeften voor allen die onder armoede gebukt gaan;
18.00 uur: Rozenkransgebed in de bezinningsruimte van “Zorgcentrum Bergh”.
19.00 uur: H.Mis in Herkenbosch in de kapel van “Zorgcentrum Bosscherhof ”.
Woensdag 16 oktober:
08.00 uur: H.Mis: voor José Heesen-Spoor;
19.00 uur: H.Mis:om herstel van verbroken relaties;
Donderdag 17 oktober: Gedachtenis van de H.Ignatius van Antiochië, bisschop en martelaar.
08.00 uur: H.Mis: om roepingen tot het priesterschap en het diaconaat;
19.00 uur: H.Mis in Melick.
Vrijdag: 18 oktober: Feest van de H.Lucas, evangelist.
08.00 uur: H.Mis: tot Eerherstel aan het Goddelijk Hart van Jezus;
Zaterdag 19 oktober: Maria op zaterdag.
08.00 uur: H.Mis: tot Eerherstel aan het Onbevlekt Hart van Maria;
19.00 uur: H.Mis in Posterholt.
Zondag 20 oktober: Negenentwintigste zondag door het jaar. Wereldmissiedag.
09.30 uur: Hoogmis: voor Willi Hermanns;   voor Gerard Griens;
Na deze H.Mis is er een deurcollecte t.b.v. de Wereldmissiedag.
10.00 uur: H.Mis in Herkenbosch.
11.15 uur: H.Mis in Melick.
17.00 uur: Gezongen Vespers in de Basiliek.

Het “gregoriaans” clusterkoor Roerdalen bestaat 12,5 jaar, en viert dit met de opluistering van de H.Mis op zondag 27 okt. a.s. om 09.30 uur in de Basiliek te St. Odiliënberg!
Het gregoriaans clusterkoor van Roerdalen is op zondag 27 okt. 2019 om 09.30 uur te gast in de Basiliek van de HH. Wiro, Plechelmus en Otgerus te Sint Odiliënberg.
Uitgevoerd zullen worden de wisselende gezangen van de DERTIGSTE zondag door het jaar “Laetétur cor”, aangevuld met de Kyriale gezangen van missa Vlll, credo lll en Salve Regina.
Daar deze opluistering het 25e reguliere optreden is door de clusterschola, en deze tevens 12,5 jaar bestaat krijgt deze viering een enigszins feestelijk karakter.
De H.Mis wordt gecelebreerd door pastoor Jos L’Ortye.
Als “liturgisch commentator” zal dhr. Funs Nieskens (oud docent klassieke talen) de teksten van de wisselende misgezangen telkens kort inleiden.
De clusterschola bestaat uit 15 zangers en staat sinds jan. 2015 onder de inspirerende leiding van Dr. Gerard Sars.
Door 2 keer per jaar wisselend in een van de kerken van Roerdalen een H.Mis op te luisteren met deze rijke spirituele gezangen hoopt het koor een bijdrage te leveren aan de instandhouding van deze eeuwen oude gezangen.
Echter de “vergrijzing” gaat ook aan dit koor niet voorbij, zodoende zijn wij op zoek naar mannen die geïnteresseerd zijn in het gregoriaans.
Graag willen wij belangstellenden uitnodigen voor deze dienst en hopen deze te inspireren om contact op te nemen met Gerard Sars tel. 0475-537765 of met Pie Heemels 0475-533214.
Geïnteresseerden kunnen na afspraak ter kennismaking vrijblijvend een maandelijkse repetitie bijwonen.