Klussengroep

Voor allerlei zaken die niet vallen onder het groot onderhoud beschikt onze parochie over een klussengroep. Dit zijn een aantal vrijwilligers die meehelpen met allerlei klusjes die zo nu en dan gedaan moeten worden in en om ons kerkgebouw. Zo hoeft de parochie niet voor alles een professioneel bedrijf in te schakelen. Dit komt de financiën van onze parochie ten goede.

Los van de klussengroep, maar gedeeltelijk wel overlappend voor wat betreft de vrijwilligers, is er ook een groep heren die het onderhoud van het parochiekerkhof uitvoert. Zij zorgen ervoor dat het algeheel onderhoud van onze begraafplaats wordt verzorgd.

Dank zij deze groepen vrijwilligers is het voor onze parochie mogelijk om een kerkgebouw en een begraafplaats te onderhouden.