Parochieberichten & Ons Blad

Parochieberichten, zoals het overzicht van de liturgische vieringen en mededelingen van het kerkbestuur, worden in “Ons Blad” vermeld.

Ons Blad is het weekblad van Herkenbosch

Naast mededelingen van abonnees en het parochienieuws worden redactionele stukken van lokale organisaties en verenigingen, gegevens van dienstdoende artsen en apotheken en advertenties in Ons Blad opgenomen.

Redactionele stukken en advertentieteksten dienen elektronisch te worden aangeleverd bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanleveren kopij tot uiterlijk maandagmiddag 12.00 uur.

Tarieven Ons Blad 2016

Abonnementen € 15,- per jaar.

Advertentietarieven:

• -hele pagina

(12 cm x 18 cm)

€ 22,00.

-halve pagina

(12 cm x   9 cm)

€ 14,00.

-kwart pagina

(12 cm x 4,5 cm)

€   8,50.

Adverteerders die per kwartaal (13 weken) minimaal 10 keer adverteren krijgen 10% korting.
  • Ons Blad brengt geen BTW in rekening.

Plaatsing van mededelingen en berichten is gratis voor verenigingen en niet-commerciële instellingen met als zetel Herkenbosch.

-verenigingen en niet-commerciële instellingen met een (van oorsprong) duidelijke bestaansrelatie met Herkenbosch, bijvoorbeeld Heemkundevereniging Roerstreek.

• -liefdadigheids- en welzijnsinstellingen, zoals Nierstichting, KWF Kankerbestrijding, Hartstichting etc.
      • -niet-commerciële instellingen ten algemene nutte, mits de inhoud van de mededeling specifiek betrekking heeft op de woonkern Herkenbosch.

Gratis plaatsing van mededelingen is mogelijk tot maximaal één pagina (A5-formaat) per week. Elektronisch aanleveren in bewerkbare platte tekst in Word (voor het overige geldt het advertentietarief).